Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Plastplanker.dk ApS (Juridisk navn: AK Smede & Staldteknik ApS)
CVR-nr. 36935847
Mølleskovvej 4, Ilskov
7451 Sunds
info@plastplanker.dk
Tlf. 23934516
Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Plastplanker.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Plastplanker.dk.

Dokumentation og vejledning

Tolerancer i længde på planker kan forekomme, køber skal acceptere tolerancer på op til +/- 2 cm i forhold til opgivne mål.

Priser & Betaling

Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner inklusiv moms. Fragtpriserne er ligeledes angivet i danske kroner inklusiv moms.

På Plastplanker’s webshop har kunden mulighed for at betale med betalingskort eller vælge forudbetaling via bankoverførsel.
Ved betaling via bankoverførsel er kunden ikke omfattet af indsigelsesordningen.Betaling med betalingskort udføres over webshoppen via en sikker betalingsløsning, Epay.
Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, E-dankort, Visa, Mastercard. Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først når varen afsendes. Hvis der gennemføres et køb på et firma Mastercard, bliver der pålagt 2,55% i gebyr fra vores udbyderes side. Dette kort gebyr vil også blive hævet.

Leveringstidspunkt & Transport

Levering af varer fra Plastplanker.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Bestillingerne sendes med fragtmænd, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Plastplanker.dk.

De angivne fragtpriser på webshoppen er gældende for leverancer til Danmark og dertilhørende brofaste øer.
Leveringstiden kan være op til 4 uger fra ordremodtagelsen. Leveringstiden kan være længere i forbindelse med sommerferie og jul. Spørg gerne på leveringstiden, ofte kan vi sende varerne hurtigere.

Fragt

Der en fast fragtpris på 1200 kr. inkl. moms.
Det er også muligt at afhente varerne på vores lager i Ilskov ved Herning.
Selvafhentning er uden omkostninger.

Risiko

Risikoen for varer købt over Plastplanker’s webshop overgår til køber ved leveringen. Er varen blevet beskadiget eller forringet under transporten, skal køber meddele det til fragtmanden ved leveringen. Derefter skal køber meddele skaden til Plastplanker hurtigst muligt.

Reklamation

Kunden har to års reklamationsret. Du kan som kunde vælge om varen skal repareres eller ombyttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytningen er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for plastplanker.dk. I sådanne tilfælde gives pengene retur. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Kunden skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at denne har opdaget manglen ved varen. Reklamerer kunden inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Det er kundens pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Dersom kunden opdager en fejl, skal kunden rette henvendelse til Plastplanker.dk.
Kunden kan som udgangspunkt kun klage over de fejl, der viser sig senest 2 år efter, kunden har fået leveret varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse

Plastplanker.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret.

Fortryder kunden købet, skal Plastplanker.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, kunden fik varen i hænde. Meddelelsen skal gives ved mail info@plastplanker.dk, tlf. 23934516 eller ved at benytte fortrydelsesformularen. Kunden skal gøre os tydeligt opmærksom på, at denne ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.

Kunden kan ikke blot fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Kunden skal sende sin ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter kunden har meddelt os, at denne ønsker at fortryde sit køb. Kunden skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Plastplanker kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, men med fragtmand. Udgifterne for returnering forventes højest at beløbe sig til ca. 1500 kr. inkl. moms.
 

Varens stand, når du sender den retur

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber of den måde, den fungerer på. Kunden kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis kunden var i en fysisk butik, men den må ikke tages endelig i brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at ved fortrydelse af købet fås kun en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Fortryder kunden købet, får kunden det indbetalte beløb til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis kunden benytter sin fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om fortrydelse af aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre kunden inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returadresse

Plastplanker.dk ApS (AK Smede & Staldteknik ApS)
Mølleskovvej 4, Ilskov
7451 Sunds
Tlf. 23934516
Cvr. nr. 36935847

Force majoure

Plastplanker.dk er berettiget til at annullere ordre eller udskyde leverancer, og er i øvrigt fri for ansvar i tilfælde af manglende, mangelfuld eller forsinket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, der ligger udenfor Plastplanker.dk’s rimelige kontrolmuligheder, herunder krig, terrorisme, strejke, lockout, produktionsuheld, sygdom, vareknaphed, forsinkelse ved eller mangler ved leverancer fra leverandør. Kundens misligholdelsesbeføjelser bortfalder i sådanne tilfælde og kunden kan ikke fremsætte krav mod Plastplanker.dk af nogen art.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Tlf. nr, og e-mailadresse.
Hvis kunden er en virksomhed eller offentlig institution har vi udover ovenstående brug for CVR-nr. og EAN-nr.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi vidergiver dit navn, adresse, tlf. nr og emailadresse til fragtfirmaet, så varen kan leveres hos dig.

I nogle tilfælde vidergiver vi dine oplysninger til vores leverandør, hvis der er brug for de sender en varen direkte til dig. Det kan være i tilfælde af en reklamation. Der er også nogle varer der bliver sendt direkte fra leverandørens lager.


Personoplysningerne registreres hos AK Smede & Staldteknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.plastplanker.dk er den marketingansvarlig.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@plastplanker.dk.

 

Læs vores persondatapolitik her

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salgs-og marketingansvarlig for Plastplanker på arne@akstaldteknik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

Handelsbetingelserne er senest opdateret 14-01-2020.